tel.: 590 990 452
e-mail: lekarna@gynet.cz
Více informací

V naší lékárně si můžete vyzvednout:
erecept

U nás můžete také platit:
karty

GDPR - nařízení o ochraně osobních údajů

Společnost Dům pro ženu s.r.o./Lékárna GYNET (dále uváděna i jako XY) si je vědoma významu ochrany osobních a provozních údajů, a proto při zpracování takových údajů postupuje v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a dále dle příslušných ustanovení občanského zákoníku, jakož i příslušných norem Evropské unie. Společnost Dům pro ženu s.r.o./Lékárna GYNET přijala závazná pravidla pro ochranu soukromí při nakládání s osobními údaji, čímž je ve společnosti Dům pro ženu s.r.o. /Lékárně GYNET, i u jejích dodavatelů, ale i odběratelů, zajištěna jednotná úprava ochrany údajů. V rámci společnosti Dům pro ženu s.r.o./Lékárny GYNET tak musí být zajištěno, že příjemce osobních údajů bude tyto údaje zpracovávat v souladu se zásadami upravenými v právních předpisech na ochranu údajů, jež se vztahují na jejich odesílatele. Společnost Dům pro ženu s.r.o / Lékárna GYNET splňuje požadavky platných právních předpisů v oblasti ochrany osobních údajů s ohledem na požadavky nařízení č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů („GDPR“) a je připravena na plnění povinností kladených GDPR jak na správce osobních údajů, tak i na případy, kde bude Společnost Dům pro ženu s.r.o / Lékárna GYNET v pozici zpracovatele osobních údajů.
 
Autor: Lékárna Gynet | Počet přečtení: 108x | Datum: 25.05.2018
_footer_banner.jpg
logologologologologologologo

Provozní doba lékárny

Pondělí: 7:30 - 16:00 hod.
Úterý: 7:30 - 18:00 hod.
Středa: 7:30 - 18:00 hod.
Čtvrtek: 8:00 - 16:00 hod.
Pátek: 8:00 - 16:00 hod.
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Fulltextové vyhledávání

Kontaktní informace

Lékárna GYNET
Kotlářova 3199/8
za kostelem Sv. Ducha
700 30 Ostrava-Zábřeh

tel.: 590 990 452
e-mail: lekarna@gynet.cz
www.lekarnavostrave.cz
odborný zástupce: PharmDr. Kateřina Dvořáková

© 2014 - 2018 Lékárna Gynet.
Všechna práva vyhrazena.
Tento web využívá redakční systém AD-RS.
Realizace webu ADweby.com.